Create an Account

Om Custigo

Custigo er en webshop etableret af Rebecca Foley i 2019, som sælger feminint tøj og accessories til kvinder og hvert produkt bliver nøje udvalg. Siden begyndelsen, har vores tøj taget inspiration i den feminine side med blomster, flæser og fine detaljer. Custigo er en følelse – en følelse der vækker de feminine sanser og nostalgi for ligesindede individer. 

I starten fokuserede Custigo meget på tidens trends indenfor tøj, men i 2021 er Custigo kommet på banen med et nyt univers indenfor de største trends af hår accessories. Custigo’s skabelse af et nyt univers er baseret på design af hår accessories som komplementerer den individuelle kvinde og samtidig skaber et sofistikeret udtryk. Der udvikles efter de nyeste trends, mavefornemmelse og hele tiden med fokus på at have hjertet med.

Custigo’s univers er skabt på farverige pasteller til enhver lejlighed, som et unikt univers til den modebevidste kvinde. 

Formålet er løbende at lancere kollektioner af hår accessories af høj kvalitet til overkommelige priser. Vores accessories er designet med masser af personlighed som er enkelt, stilrent og som har kant. Med vores nye designs fokuseres der fuldt ud på produkter som ikke skal dikteres af moden og som kan pifte ethvert outfit op. Vores designs tager inspiration i den feminine side med en følelse af frihed og selvsikkerhed. 

Missionen er at skabe et unikt univers med et bredt udvalg af hår accessories, som i sin helhed er med til at skabe en oplevelse og et samtidig et univers som kunden bliver fange af og gerne vil være en del af.

Rebecca Foley

Back to Top
X